fbpx

Contact – Asbestdeskundige

Neem contact met ons als u vragen heeft over asbest, asbestinventarisatie of sloopopvolging? Of wilt u een vrijblijvende offerte? We nemen zo snel mogelijk contact op om u van dienst te zijn.

Vragen over een ander asbestattest? Contact opnemen met ons om hierover advies te krijgen kan ook. Of wenst u een herkeuring na de asbestverwijdering, zodat u een asbestveilig attest kan krijgen. 

Ook als het over een ander asbestattest gaat die werd opgemaakt door een andere deskundigen kunnen we u van dienst zijn of een herkeuring doen. Neem met ons contact op en we bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Veel mensen die hun woning verkopen hebben héél wat documenten nodig zoals een asbestattest. Maar ook andere keuringen en documenten heeft u nodig om uw verkoop vlot te laten verlopen. Neem met ons contact op en wij brengen andere vastgoedkeuringen (EPC, EK, Stookolie,… ) en documenten (Kadastrale legger, stedenbouw, watertoets, ….)  in orde voor u.

Contact gegevens:

Asbest Attest Aanvragen ©
Erkend Asbestdeskundige Fouquaert Karel
Gontrode Heirweg 104 – 9090 Melle
Tel.: 0478 94 87 63
E-mail: info@asbestattest-aanvragen.be

Proces gecertificeerd asbestdeskundig bedrijven: COPRO – ORG-HQ5UA & ORG-AFR35

Enkele van onze Werkgebieden

Oost-Vlaanderen (Melle – Gent – Gentbrugge – Wetteren) – Antwerpen – West-Vlaanderen – Vlaams Brabant

 

Opmaak Asbestattest voor overdracht (verkoop, schenking, …)

Voor de opstelling van een asbestattest is een erkende en gecertificeerde asbestexpert, goedgekeurd door OVAM, noodzakelijk. Deze expert volgt strikt het inspectieprotocol en de regels van het certificatiereglement van OVAM. Het asbestattest zal alle geïdentificeerde asbesthoudende materialen gedetailleerd documenteren. Materiaalstalen, genomen van vermoede asbesthoudende materialen, worden geanalyseerd door een door FODWASO erkend laboratorium, wat resulteert in een volledig en nauwkeurig asbestattest.